• ATHLISI je transnacionalni projekt, sofinanciran s strani Erasmus+ Šport program, katerega namen je promocija socialne vključenosti otrok iz neprivilegiranih skupin (Romi, imigranti, otroci iz slabega socioekonomskega okolja) z njihovim povečanim sodelovanjem v športnih aktivnostih v okviru aktivnosti športnih društev.

 • Raziskave

  Identifikacija dobrih praks in raziskava potreb športnih društev, trenerjev in lokalnih okolij

 • Priprava (razvoj) učnega materiala

  Development of training modules for the development of skills of the sport clubs and coaches related with the promotion of social integration of disadvantaged children

 • Usposabljanje

  Organizacija e-učenja in delavnic za športna društva in trenerje.

 • Izvedba

  Praktična uporaba znanj in spretnosti pridobljenih skozi usposabljanja, v specifičnih aktivnostih pri delu z otroki iz neprivilegiranih skupin

 • Aktivnosti projekta ATHLISI so razdeljene v štiri stopnje. Prva stopnja je raziskava in identifikacija vsebinskih potreb usposabljanja ciljnih skupin, druga stopnja je razvoj in priprava učnega gradiva, tretja stopnja je organizacija in izvedba seminarjev in e-učenja, četrta stopnja pa je uporaba pridobljenega znanja in spretnosti pri delu z otroki iz neprivilegiranih ciljnih skupin.

Vključite se

Če zastopate športno društvo, ste trener ali predstavljate druge deležnike in vas zanimajo aktivnosti projekta ATHLISIS, bomo z veseljem sodelovali z vami z namenom, da povečamo socialno vključenost neprivilegiranih otrok skozi šport.

Kontaktirajte nas

Projekt ATHLISI v aktivnosti vključuje mnoga športna društva iz partnerskih držav in od drugod. Spodaj je kratka predstavitev društev vključenih v različne aktivnosti projekta..

Projekt je sofinanciran s strani Evropske komisije. Publikacija odraža poglede in stališča avtorjev in Komisija ne more biti odgovorna za kakršnokoli uporabo podatkov, ki jih publikacija vsebuje.

 

 

Joomla templates by Joomlashine